Ananas caramelizat cu inghetata

de MIUTA in Dulciuri, 22 Mai 2011 | 7168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ananas copt bine
  • 8 linguri miere de albine
  • inghetata de vanilie
  • inghetata de ciocolata
  • topping de capsuni,zmeura,caramel
  • 1 pahar mic de brandy
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat cu inghetata:

Curatam foarte bine ananasul si il taiem feli.Stropim feliile de ananas cu brandy si le lasam 15 minute sa se patrunda bine.Punem intr-o tigaie mierea si caramelizam la foc potrivit bucatile de ananas.Le lasam cate 5 minute pe fiecare parte si repetam operatiunea de doua ori.Cand sunt gata se aseaza feliile intr-o farfurie se stropesc cu topping dupa preferinta si se servesc cu inghetata de vanilie si ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata in doua culori/Zebra Ice Cream