Ananas copt in sos vanilat de portocale

de ReeaB in Dulciuri, 20 Ian 2012 | 5026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas marisor (cam 1,5 kg)
  • 200 gr zahar brun
  • 60 g unt
  • o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
  • o lingurita de scortisoara
  • zeama de la 3-4 portocale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas copt in sos vanilat de portocale:

Se curata ananasul, se tavaleste bine prin zahar, se aseaza intr-un vas ce rezista in cuptor.

Se amesteca zaharul ramas cu scortisoara, vanilia si zeama de portocale si se pune in tava.

Se taie untul cubulete si se pune pe fruct si in sos

Se baga la cuptor 90 de minute la 190 grade.

La fiecare 10 minute se stropeste cu zeama din tava.

E gata cand intra usor furculita in el, iar sosul incepe sa se lege.

Dupa ce l-am scos din cuptor, l-am taiat rondele si le-am scufundat in sosul ramas.

L-am servit pe o budinca de vanilie.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas copt in sos vanilat de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Angelina_Elena 1

20.01.2012, 13:03

Bine ai venit!!! arata foarte bine

ReeaB 1

20.01.2012, 17:40

Multumesc mult pentru urari


teosim, ai dreptate numai ca eu mi-am pus in cap sa experimentez si sa vad daca iese intreg cu toate ca 90% din retetele de pe net ziceau sa il feliez

alinutzika 1

21.01.2012, 15:56

arata bine!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ananas fript cu inghetata