Andive_barcute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foite andive
  • 6-8 albusuri oua fierte
  • patrunjel
  • crema philadelphia
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • ton bucati in suc propriu
  • capere
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive_barcute:

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema.

Selectam foitele de andive, sa aiba approx aceeasi marime, le spalam, apoi le umplem pe jumatate cu crema obtinuta.

Ornam cu capere.

Este un produs usor si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive_barcute" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Minirulade cu pasta de masline