Anghinare a la Polita

de rena in Mancaruri de legume, 12 Dec 2013 | 5570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.anghinare
  • 4 fire ceapa verde
  • o ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • o legatura de marar
  • zeama de la o lamaie
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare a la Polita:

Curatam si spalam toate legumele.

Intr-o oala punem uleiul,tocam ceapa si firele de ceapa verde le calim apoi pe rind punem carfofi taiati cuburi,morcovul rondele,aghinarele taiate in jumatate sau daca sunt mari in patru, lasam sa se caleasca putin toate impreuna.

Punem sare si piper dupa gust,tocam  mararul  il adaugam si pe el ,apa un deget mai sus de legume si la foc mijlociu lasam sa fiarba.

La sfirsit adaugam si zeama de lamaie.

Pofta mare!!

TIPS-URI

1

Serviti-o cu feta sau cu telemea e buna tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare a la Polita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare