Anghinare umpluta

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 6822 vizualizari

 

anghinare ımi place sub orice forma,iar aceasta este una dintre retetele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.anghinare(proaspata);
  • 2 cartofi;
  • un morcov;
  • 2 ling.mazare;
  • sare;
  • piper proaspat macinat;
  • 2 ling.ulei de masline;
  • 1 lamaie;
  • o picatura sos de rodii;
  • marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umpluta:

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute.

Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici.

Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta 1/2 de lamaie pana se formeaza o maioneza mai subtire.

Intr-un vas amestecam legumele cu sare şi piper adaugand 2-3 lingurite de sos.

Umplem anghinarea cu amestecul de legume, presaram marar şi adaugam restul de sos;

Se da la rece ptr. 30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se serveşte precum garnitura la peşte la gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare umplute