Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2018 | 3870 vizualizari

 

Branza de vaci este un ingredient care de obicei nu imi lipseste din bucatarie, ori ca o cumpar, ori ca imi pun lapte dulce la prins si fac eu branza.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare
  • piper
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc de ardei gras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen:

Se amesteca branza de vaci cu untul lasat la temperatura camerei,cu mixerul pana devine o pasta fina. Se razuie ceapa pe razatoarea cu gauri mici, se adauga boiaua, chimenul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ardeii se spala si se scot cotoarele. Se taie in doua, iar cu pasta obtinuta se umplu bucatile de ardei care se pastreaza la rece. Se servesc langa orice aperitiv si nu numai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat