Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2020 | 3586 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 rotita branza l'ortolan (sau camembert)
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 catel usturoi
  • rozmarin
  • 100 g jambon
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj:

Rotita de branza o crestam putin cu cutitul (nu taiem), adaugam bucati de usturoi si crengute de rozmarin.

Imbracam rotita cu felii de jambon.

Asezam branza in mijlcoul aluatului si impachetam aducand maringinile una peste alta, lipim bine colturile.

Asezam rotita in tava tapetata cu hartie de copt,crestam putin aluatul si ungem cu oul batut.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos (la 200 grade C, cca 20 min)

O servim calda, (dar este foarte buna si rece)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lucy2002 1

18.01.2020, 11:09

Interesant!

dantes 1

18.01.2020, 12:42

Bun!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:43

Super!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]