Aperitiv briose cu oua de prepelita

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2017 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 60 gr unt
  • 1 praf de copt
  • 12 oua prepelita
  • 1 ou de gaina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 100 g mozarella
  • pentru uns:
  • 1 galbenus amestecat cu 2 linguri lapte
  • cascaval ras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu oua de prepelita:

Fierbi tari, ouale de prepelita, le lasi sa se raceasca si apoi, le cojesti.

Intr-un bol, mixezi oul de gaina cu untul topit si o lingurita de sare. Incorporezi praful de copt si faina cernuta, alternand cu laptele. Vei obtine o compozitie consistenta. Incorporezi si ardeiul gras si mozarella taiate cubulete. Pui o lingura din compozitie in formele de briose, adaugi un ou de prepelita si completezi cu o lingura de compozitie.

Introduci briosele in cuptorul preincalzit si, cand sunt aproape gata, dupa vreo 25 minute, le scoti si le ungi pe deasupra cu un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri lapte, pui putin cascaval ras si mai lasi la cuptor, circa 5 minute.

 Faci testul cu scobitoarea. Cand sunt gata, le scoti si le lasi la racit pe un gratar metalic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor