Aperitiv buburuze umplute

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2017 | 5475 vizualizari

 

Buburuzele aperitiv sunt aspectuoase și gustoase oricând, dar parcă de Paști, în plină primăvară, sunt mai apreciate pe mesele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 7 roșii mici, tari
  • 400-500 grame de brănză dulce
  • 3-4 linguri de smântână
  • sare, după gust
  • 1-2 linguri de ulei
  • mărar
  • 1 baton de pâine
  • frunze mici de salată
  • măsline
  • boabe de piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv buburuze umplute:

Se taie felii de 1-1,5 cm grosime din baton și se rumenesc puțin în prăjitorul de pâine. Când feliuțele de baton s-au răcorit, se ornează cu frunze mici de salată.

Roșiile se spală bine, se înjumătățesc, se golesc de conținut cu o linguriță și se umplu cu o cremă de brânză dulce amestecată bine cu smântâna, sare, după gust și mărar. Crema de brânză este mai plăcută și mai onctuoasă, dacă se adaugă 1-2 linguri de ulei.

Capul buburuzei se realizează dintr-o jumătate de măslină, prinsă de roșie cu o scobitoare, așa după cum se vede în fotografie. Roșia se crestează în partea opusă. Pe aripioarele buburuzei se montează câteva boabe de piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv buburuze umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

13.05.2017, 15:23

Și adulții au fost încântați când le-au vâzut pe masă. Așa că nu ne îndoim că ar fi pe placul copilașilor...!

oanapl 1

13.05.2017, 18:59

Ce simpatice sunt buburuzele!

RODIMUR 1

13.05.2017, 19:06

Da. Și mie îmi plac! Mulțumesc pentru aprecieri, Oana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Invartita in foi cu branza (1)