Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2017 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 g telemea
  • 3-4 linguri făină
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 ouă
  • piper
  • 2 linguri de pesmet
  • Unt pentru uns vasul
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea:

Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică. Tai ceapa rondele. Dai pe răzătoare și brânza telemea.
Într-un bol, mixezi ouăle, apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă), ceapa și telemeaua, iar la final, făina și amesteci până când se omogenizează compoziția.

Torni compoziția într-un vas termorezistent, uns cu unt și tapetat cu pesmet. Introduci vasul în cuptorul încins până se rumenește ușor (aproximativ 40 de minute).

Se lasă să se răcorească puțin și se servește.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu sunca si cascaval