Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2018 | 3822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 100 g cașcaval
  • 100 g gouda
  • 1 ou
  • 2-3 căței de usturoi
  • - opțional
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 linguriță bicarbonat ulei pentru prăjit
  • pesmet pentru crustă
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval:

Cartofii se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Se fierb 20-25 minute, se pot verifica cu o furculiță.
Se pun la scurs, se curăță și se pasează ca pentru piure.
Se adaugă brânzeturile rase, oul, bicarbonatul și 2-3 linguri de pesmet.
Condimentăm cu sare și piper.
Usturoiul nu este obligatoriu, eu îl adaug ras pentru un plus de aromă.
Amestecăm bine până la omogenizare.
Formăm biluțe  de 2 cm diametru, pe care le vom da prin pesmet și le prăjim în ulei încins pe ambele părți pănă se rumenesc ușor.
Se scot pe un prosop de hârtie.
Se servesc imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.02.2018, 19:41

Ce mult imi plac aceste bulete! Bravo!

oanapl 1

28.02.2018, 19:52

Delicioase!

diaconta 1

28.02.2018, 22:36

Super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mamaliguta prajita