Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2018 | 4948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foitaj congelat (450 g)
  • 8 cabanosi (circa 350 g)
  • 1 ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj:

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru.

Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se unge foitajul cu ou amestecat cu lapte si se presara seminte de susan peste el.

Se introduce tava la cuptorul preincalzit pana cand foitajul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]