Aperitiv carnaciori in aluat

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2019 | 2507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g carnaciori de bere
  • 100 g branza cheddar
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnaciori in aluat:

Aluatul se decongeleaza, apoi se desface, se lasa pe folia cu care este invelit si se mai intinde putin cu sucitorul, sa nu fie prea gros.

Se taie in fasii, se pune branza cheddar rasa pe fiecare bucata, apoi carnaciorii.

Galbenusul se amesteca cu sare, piper si o lingurita de apa, apoi se unge fiecare fasie, intr-o parte.

Se ruleaza din partea carnaciorilor si se lipeste cu partea unsa cu ou.

Rulourile se ung cu ou, apoi se presara parmezan ras si susan.

Se baga la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj