Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2018 | 3471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa + 1 lingurita sare
  • 1 cartof mare (330 g)
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita de condimente Fuchs "Fix pentru cartofi"
  • 100 g bacon
  • 150 g cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval:

Apa si sarea se pun la foc.

Se curata cartoful, se spala si se feliaza.

Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi".

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza jumatate din feliile de cartof, se adauga jumatate din feliile de bacon, se presara jumatate din cascaval, apoi se adauga din nou cartofi, bacon si cascaval. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand cascavalul este rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]