Aperitiv castraveciori murati pane

de Adi in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2018 | 5325 vizualizari

 

Un aperitiv simplu și tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan castraveciori in saramura
  • 2 oua mari
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • un praf de sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv castraveciori murati pane:

Castravetii se feliaza in rondele de aproximativ 5 mm grosime.

Ouale se amesteca cu un praf de sare, unul de piper si putina faina.

Se pune pe un platou faina si pe altul pesmetul.

Rondelele de castraveciori se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, la foc mediu spre mare, pana se rumenesc bine, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Se scot imediat pe prosoape de hartie absorbante.

Sunt foarte buni acesti castraveciori pane, mai ales cu bere rece!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv castraveciori murati pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez