Aperitiv cu masline - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 4 Dec 2012 | 5415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aluat foietaj
  • 10 masline mari
  • chimen si mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu masline - de post:

- se dezgheata foietajul la temperatura camerei

- se portioneaza in dreptunghiuri pe care se aseaza pe o jumatate maslinele taiate in felii, se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza pe margini cu o furculita pentru a se lipi si a avea un aspect placut

- se aseaza in tava cu hartie de copt, se umezesc putin deasupra si se presara seminte de chimen si mac

- se dau la cuptor si se coc dupa instructiunile de pe pachet sau pana se rumenesc la o temperatura mai mare - 200- 220 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu masline - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Georgiana78 1

05.12.2012, 13:51

Sim0na, sunt super.....ma bucur ca iti place!

elucubratiiculinare 1

05.12.2012, 17:08

buna idee

Georgiana78 1

06.12.2012, 21:00

elucubratiiculinare...da, noua ne-a placut...sunt f gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat