Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 3804 vizualizari

 

Un aperitiv ad-hoc, super savuros;) Impresionant pentru musafirii neașteptați;) O rețetă garantată Panacris;)

 

INGREDIENTE

  • pepene verde cca. 2 felii.
  • gorgonzola cca 100 g,
  • pesto Panacris (vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;):

Pepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe.

Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de brânză, alternându-se cca. 4 bucăți. Se așează frigăruile pe un platou de servire, se ornează cu sos pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html), sau mai simplu cu ulei de măsline.

Se servește imediat ca atare sau cu pâine prăjită aromată cu usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu morcovi si cartofi