Aperitiv cu peste si avocado

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 6530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50g file de sardina in ulei
  • 100g pastrav afumat
  • 1/2 avocado
  • 50g unt
  • 1/2lamaie (sucul)
  • 4 oua fierte
  • 1-2 baghete de paine
  • 5-6 masline negre fara samburi
  • ardei gras rosu (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu peste si avocado:

Pestele, untul, avocado curatat se pun in bol si cu blendarul manual am pasat totul apoi am adaugat si sucul de lamaie. Am dat la frigider pasta si am fiert ouale 15 minute. Bagheta taiata felii subtiri pe care le-am uns cu foarte putin unt (fac o precizare: painea este facuta in casa de mine) pe care le-am acoperit cu felii de ou taiate la feliatorul de oua si cu pochul am pus pasta de peste pe ou dupa care am ornat cu masline si ardei gras rosu. Este un aperitiv fin si gustos. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu peste si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

30.01.2012, 13:23

antici-gabitza multumesc
diaconta multumesc
MotanLaOale multumesc
rocsi multumesc
lia multumesc

jolygina 1

03.02.2012, 18:34

vai ce bune sunt

mamaieelena 1

03.02.2012, 19:27

hai la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci