Aperitiv cu somon si crema de branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 9783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza:
  • 200g smantana
  • 200g crema mascarpone
  • 300g iaurt mai gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • Un varf de cuti boia dulce
  • Sare si piper
  • 200g somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Prgatim crema de branza mai intai.

Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone  intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,

crema astfel obtinuta se  amestecata cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si condimentam cu sare si piper.Daca nu aveti timp,puteti cumpara din comert o crema de branza. Pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic.
 In acest fel este mai usor sa faci rozete cu ajutorul dispozitivului de decorare .

Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si formeaza un trandafir rulandu-le in jurul propriului si punem somonul in mijlocul cremei de branza.
 Este ideal sa fie servite imediat sau pastrate in frigider cateva ore.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval (2)