Aperitiv cu somon si crema de branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 9271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza:
  • 200g smantana
  • 200g crema mascarpone
  • 300g iaurt mai gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • Un varf de cuti boia dulce
  • Sare si piper
  • 200g somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Prgatim crema de branza mai intai.

Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone  intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,

crema astfel obtinuta se  amestecata cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si condimentam cu sare si piper.Daca nu aveti timp,puteti cumpara din comert o crema de branza. Pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic.
 In acest fel este mai usor sa faci rozete cu ajutorul dispozitivului de decorare .

Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si formeaza un trandafir rulandu-le in jurul propriului si punem somonul in mijlocul cremei de branza.
 Este ideal sa fie servite imediat sau pastrate in frigider cateva ore.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete