Aperitiv de vinete cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 5257 vizualizari

 

Rapid gustos si aspectos.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200 g telemea de capra
  • 3 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • frunze de patrunjel( sau marar)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de vinete cu branza:

Curatam vinetele de coaja si le taiem fasii, dupa care le prajim in ulei incins, pana se inmoaie. Dam telemeaua prin razatoare, taiem patrunjelul marunt si le amestecam intr-un bol, impreuna cu un ou. Din acest amestec, punem pe fiecare fasie de vanata cate putin, o impaturim si o prindem cu o scobitoare.Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie, sa scapam de grasimea in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de vinete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite