Aperitiv frittata cu paste si legume

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 91226 vizualizari

 

Frittata este varianta italiana a omletei, imbogatita cu diverse ingrediente cum ar fi pastele, diverse tipuri de carne, branzeturi, legume sau chiar fructe de mare. Se poate servi calda, pe post de gustare, sau rece taiata felii, pe post de aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr paste patratele
  • 1/2 praz
  • 50 gr ciuperci la conserva
  • 2 ardei capia
  • 100 gr cascaval
  • 50 ml lapte
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu paste si legume:

Batem ouale cu laptele, sarea si piperul. Tocam ardeiul cubulete. Prazul il taiem rondele. Dam cascavalul pe razatoarea mica, iar ciupercile le scurgem si le trecem prin jet de apa. Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, dupa care le punem intr-o sita si le trecem prin jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. 

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam compozitia in tava. 

Dam la cuptor pana devine rumena deasupra.

Se poate servi calda sau rece, taiata felii, ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu paste si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval