Aperitiv frittata cu sparanghel

de dantes in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2017 | 3917 vizualizari

 

Un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 250 g sparanghel
  • 100 g bacon
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g parmezan ras
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu sparanghel:

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt, sparanghelul si cimbru dupa gust. Lasati la prajit totul, circa 4 minute, pana cand sparanghelul incepe sa se inmoaie.

Bateti ouale cu smantana, parmezanul ras, sare si piper. Turnati compozitia in tigaie, amestecand cu grija, pentru a distribui ingredientele uniform pe toata suprafata tigaii, presarati deasupra branza telemea lasati frittata la foc mic, fara sa amestecati, pina cand ouale incep sa se aseze, apoi oprim focul si o mai lasam in tigaie 3 minute inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci