Aperitiv invartita cu branza sarata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2018 | 5401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 300 gr telemea de oi
  • 250 gr branza de burduf
  • 250 ml lapte
  • 1 iaurt mare cremos de la Pilos
  • ulei pentru uns foile
  • 200 gr emmentaler ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv invartita cu branza sarata:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C.

Foile de placinta trebuie sa fie la temperatura camerei, adica dezghetate complet.

Telemeaua se mixeaza impreuna cu branza de burduf si iaurtul.

Ungem o foaie de placinta cu 2 linguri de ulei, apoi lipim o alta peste ea.

Punem doua - trei linguri de umplutura de branza, o intindem cu lingura in strat de o palma latime pe lungimea foii, apoi rulam strans foaia si o asezam in tava rotunda tapetata cu hartie de copt.

Procedam la fel si cu restul foilor si a compozitiei si umplem intreaga tava formand o spirala.

Turnam laptele in tava peste foile rulate.

Dam branza emmentaler pe razatoare, apoi o repartizam pe toata suprafata placintei.

Dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se rumeneste frumos si capata o crusta aurie.

Scoatem placinta din cuptor, apoi din tava si o asezam pe un gratar sa se raceasca.

Portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv invartita cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv