Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
Foile de placinta trebuie sa fie la temperatura camerei, adica dezghetate complet.
Telemeaua se mixeaza impreuna cu branza de burduf si iaurtul.
Ungem o foaie de placinta cu 2 linguri de ulei, apoi lipim o alta peste ea.
Punem doua - trei linguri de umplutura de branza, o intindem cu lingura in strat de o palma latime pe lungimea foii, apoi rulam strans foaia si o asezam in tava rotunda tapetata cu hartie de copt.
Procedam la fel si cu restul foilor si a compozitiei si umplem intreaga tava formand o spirala.
Turnam laptele in tava peste foile rulate.
Dam branza emmentaler pe razatoare, apoi o repartizam pe toata suprafata placintei.
Dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se rumeneste frumos si capata o crusta aurie.
Scoatem placinta din cuptor, apoi din tava si o asezam pe un gratar sa se raceasca.
Portionam si servim.
Pofta buna!