Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2015 | 71749 vizualizari

 

Super buna si satioasa, parol va spun.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr perle de branza cu smantana La Dorna
  • 200 gr salam cu sunca
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 5 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta pufoasa la cuptor:

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si amestecam bine sa se omogenizeze compozitia.

Incingem cuptorul la 200 de grade, punem compozitia intr-un vas de yena si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga orice in compozitia omletei.

2

Pentru ca nu folosim faina trebuie scurse bine de zeama ingredientele apoase, ca sa se lege compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si cascaval