Aperitiv oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 3451 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ciupercă mare
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 sfeclă roşie mică
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouăle se fierb tari. Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă. Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

 Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

 Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

 Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza