Aperitiv oua umplute

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2019 | 3398 vizualizari

 

Bune ca aperitive, usor de preparat, apreciate de cei din jur si foarte prezentările!

 

INGREDIENTE

  • 12 ouă de găină
  • 100 g pate de ficat
  • 50 gr maioneza
  • 1 lingura muștar clasic
  • Sare
  • Piper
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouale le fierbem în apă cu sare cca 8-10 minute. Le lăsăm să se răcească, apoi le curățăm de coaja cu grija ca sa nu le rupem. Le tăiem pe fiecare in jumate.

Scoatem  gălbenușurile  într-un castron, apoi le pasam bine cu furculita. Adăugăm pateu de ficat, mustarul si maioneza, saram si piperam după gust, apoi omogenizam bine. Punem compoziția rezultată într-un pos cu stea mare si umplem jumătățile de ou. Ornam după preferinta si dam la rece cateva ore, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli