Aperitiv parjoale cu legume

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2017 | 4323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovleac
  • 1 morcov 
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • marar sau patrunjel
  • 4-5 linguri de făină
  • sare după gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv parjoale cu legume:

Am curățat dovleacul, cartofii si morcovul, după care i-am spalat si apoi i-am dat pe razatoarea mică.
Peste acestea, am adăugat oul si sare dupa gust, apoi am adaugat mărarul ( in cazul meu, am avut din cel uscat), si la final, am adaugat faina, amestecand până la omogenizarea tuturor.
Va rezulta o compozitie destul de moale din care se va lua cu o lingură si se vor praji in ulei pe ambele parti. Sunt bune atat reci cat si calde, cu rosii, cas, etc....
Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv parjoale cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval