Aperitiv pateuri cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2019 | 6151 vizualizari

 

Un mic dejun gustos si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 500 g branza telemea
  • 1 ou
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza:

Aluatul foietaj intins il taiem in patrate suficient de mari sa le putem strange capetele.

Punem cate o felie groasa de branza in fiecare patrat si strangem capetele. Punem pateurile cu branza in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos.

Batem un ou cu furculita, ii adaugam un praf de sare si ungem pateurile. Coacem pateurile cu branza la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi aluat foietaj facuta acasa, cat si aluat foietaj din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]