Aperitiv pentru bere

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 7036 vizualizari

 

Un aperitiv picant, numai bun langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 2 oua,
  • 50 g unt,
  • 5 linguri faina,
  • 50-60 g cascaval ,
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pentru bere:

Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.

Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pentru bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]