O bunatate de placinta cu branza, ceapa si marar am facut azi, asa ca imediat v-o prezint si voua. Sa va fac pofta si sa va indemn sa o faceti si voi. :))
Pregateste intai umplutura: pune branza intr-un castron, toaca marunt ceapa si mararul si amesteca toate ingredientele. Adauga si sare in compozitie.
Tapeteaza tava pentru placinta cu hartie de copt.
Pune prima foaie in tava si presara umplutura de branza cu ceapa si marar, apoi impacheteaza foaia ca pe un evantai. Procedeaza la fel cu toate foile pana se umple tava. Vezi pozele.
Separat bate ouale intr-un alt castron, adauga sarea, apa minerala, laptele si uleiul, apoi toarna sosul format peste foi, cu un polonic, in asa fel incat foile sa fie acoperite de sos.
Pune tava cu placinta in cuptorul incins la 170 grade pentru 40-50 minute sau pana se rumeneste frumos placinta cu branza, ceapa si marar.
Lasa la racit placinta, abia apoi portioneaz-o.
Sa aveti pofta!