Aperitiv placinta impletita cu urda

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2017 | 2968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj (2 foi de aluat)
  • 500 g urda
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta impletita cu urda:

Mixezi urda cu ouale si smantana, apoi adaugi mararul tocat marunt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi o foaie de aluat si netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.

Pui jumatate din urda pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. La fel procedezi si cu a doua foaie de aluat.

Transferi placinta in tava de copt, tapetata cu hartie de copt si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 35-40 de minute.

 Lasi sa se raceasca placinta si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta impletita cu urda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si carnaciori