Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 5857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g iaurt (2.5%)
  • 150 g cascaval
  • 275 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 2-4 legaturi ceapa verde (doar cozile)
  • 150 g cascaval
  • ulei (pentru prajit-foarte putin)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval:

Umplutura: Se taie pieptul de pui in bucatele si se fierbe 30- 40 minute. Se lasa la racit si se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica) si cozi de ceapa taiate.

Aluat: Se amesteca iaurtul cu sarea, bicarbonatul de sodiu si zahar. Apoi se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica), faina si framantati aluatul. Il impartiti in 4 parti.

Fiecare bucata de aluat se intinde cu sucitorul, puneti umplutura la mijloc si aduceti marginile spre centru. Se mai intinde putin si se pune la prajit in putin ulei, pe toate partile,intr-o tigaie de ceramica. Asa se procedeaza si cu celelate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti umpluti