Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

de katty in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2020 | 9170 vizualizari

 

Rulada mea preferata este aceasta, cu blat cu spanac si crema de branza. Somonul afumat insa i-a dat un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • blat:
    • 6 oua
    • 6 linguri faina
    • sare
    • 400 gr spanac congelat frunze
    umplutura:
    • 300 gr crema de branza 20% grasime
    • 100 gr somon afumat
    • piper negru macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat:

Pregatim rulada.

Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.

Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.

Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o  derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

puteti folosi spanac proaspat pe care il opariti , il raciti si il scurgeti bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]