Delicii de Paste. E prima data cand fac rulada de cascaval si va spun sincer ca eram convinsa ca nu o sa iasa, drept pt. care nu am facut nici poze in timpul prepararii :( Data viitoare cand o s-o fac, voi reveni cu poze mai de calitate, sper. :)
Intr-o cratita mai mare, punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa clocoteasca, punem cascavalul cu tot cu ambalaj si il lasam vreo 10-15 min sa se topeasca.
Pe blatul de lucru, asezam folie de plastic. Dupa ce s-a topit cascavalul, il scoatem din ambalaj si il intindem cu sucitorul pe folia de plastic. Ungem cu crema de branza pe care am amestecat-o cu putina verdeata si ardei gras rosu maruntit. Deasupra, asezam feliile de sunca si rulam cat putem de strans. Dam la rece cateva ore. Feliem si gata rulada. :)
1
Daca nu reusiti sa topiti cascavalul de tot, puteti incerca la microunde sau chiar sa il bagati in apa clocotita fara ambalaj.