Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2021 | 5746 vizualizari

 

Din august de la intalnirea bucatarasilor tot  zic sa o prepar si nu i-a venit randul. Atunci am mancat si mi-a placut foarte mult.Bine inteles ca am schimbat umplutura dupa gustul meu,a iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 800 g. carne tocata amestec porc cu vita
  • o ceapa mare
  • 2 cartofi mari
  • 1 ou
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • Umplutura
  • 1 ardei kapia tocat marunt
  • 1 morcov tocat cubulete
  • 1 ou fiert tare
  • 50 g. ciuperci fierte-din congelator
  • 100 g..cascaval ras
  • 10 bucati bacon crudo
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl:

Pune carnea tocata intr-un castron.

Ceapa tocata marunt se pune peste carne.

Cartoful ras  pe razatoarea mica stors bine se adauga peste carne.

Verdeata spalata si tocata se pune in castron.

Adauga oul,sarea si piperul.

Amesteca bine pentru omogenizarea ingredientelor.

Ia o foaie de hartie de copt si intinde pe ea compozitia de carne.

Presara cascavalul raspeste inteagra suprafata si apoi adaugi de-a lungul foii morcovul,ardeiul ,ciupercile si oul taiat in felii subtiri.

Cu ajutorul hartiei de copt rulezi inteagra compozitie.

La sfarsit dai la o parte hartia si invelesti rulada cu felile de bacon.

Rulezi hartia peste inteagra rulada si o strangi la capete.

Rulada invelita si rasucita o transferi intr-o tava.

Dai tava la cuptorul incins  la 160 grade pentru 40-45 minute.

Scoti taca din cuptor,o lasi sa se raceasca ,apo o scoti din hartie.

Se taie rece si se serveste cu mustar.

Sa va fie de folos!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura pilaf