Aperitiv rulouri din lipie umplute

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2017 | 10369 vizualizari

 

Poate face parte din lista de aperitive cu care imbracam masa de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati lipie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • rosii uscate
  • cascaval ras
  • 12 felii muschi file
  • Mai avem nevoie:
  • ulei de masline
  • Pentru decor:
  • felii de castravete
  • masline
  • frunze de patrunjel
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri din lipie umplute:

Taiem marunt ceapa verde,mararul si rosiile uscate. Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.

Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline. Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.

Deasupra punem cascaval ras. Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file. Rulam lipia.

 Indepartam cu cutitul capetele lipiei. Taiem bucati cilindrice egale.

 Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi celelalte, de jur imprejur, pana le terminam. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri din lipie umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes cu sunca si mozzarela