Aperitiv saleuri cu cascaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2017 | 5321 vizualizari

 

Foarte ușor de făcut și bune oricând și oricum...
Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 80 de saleuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 300 grame făină albă
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • 150-200 grame cașcaval ras
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu cascaval:

Răzuiți fin cașcavalul.

Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged într-o foaie de 0,5 cm grosime.

Porționați aluatul în formele dorite, presărați-le cu cașcaval ras și puneți-le într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.

Dați tava la cuptor când este bine încins și apoi mai domoliți focul.

Când cașcavalul de pe saleuri s-a topit și rumenit frumos, scoateți tava din cuptor și puneți saleurile pe un platou. Pot fi servite deja.

TIPS-URI

1

Scoateți untul cu câtva timp înainte din frigider, ca să fie moale și ușor de încorporat.

2

Preîncălziți cuptorul înainte de a pune tava cu saleuri la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor