Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 4794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama
  • 500 gr telemea grasa de oi
  • 50 gr seminte de canepa decorticate
  • 700-800 gr faina alba
  • 2 oua de casa pentru uns
  • 100 gr seminte de susan alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan:

Preincalzim cuptorul la 185 grade C.

Margarina Rama se trece cateva secunde prin cuptorul cu microunde.

Punem peste margarina moale, telemeaua grasa de oi, adaugam semintele de canepa si incorporam apoi faina cat cuprinde.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem betigase din aluat in marimea dorita.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem ouale cu un praf de sare, apoi ungem saratelele si presaram deasupra mult susan alb.

Dam tavile la cuptor, pentru 20-25 minute, pana se rumenesc saratelele frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea