Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2018 | 8368 vizualizari

 

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 3 galbenusuri de ou
  • parmezan
  • chimen seminte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu chimen si parmezan:

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;

Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;

Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;

Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;

Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;

Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;

Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere sau pot acompania perfect o supa crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu chimen si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci