Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei
  • 150 g morcovi
  • 5 oua
  • 120 g cascaval
  • 120 g faina
  • 110 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi:

        Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.

         Intr-un bol, adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt, trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit, adaugam cascavalul, dovleceii si morcovii scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

         Punem compozitia obtinuta, intr-o forma de tarta sau dreptunghiulara pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, pentru cca. 35 minute.

         Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos, colorat si plin de efect la ocazii speciala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu branza si chimen