Aperitiv tarta cu spanac si oua

de DianaYonela_95 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2017 | 4382 vizualizari

 

Tarta si placinta rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 50 ml apa
  • Umplutura:
  • 300 g spanac
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 200 g cascaval
  • 3-4 oua, depinde de tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu spanac si oua:

Pentru aluat: pui faina intr-un bol, faci o adancitura in mijloc, incorporezi untul, galbenusul, sarea si apa. Invelesti aluatul in folie si dai la frigider pentru o ora.

Speli spanacul si il oparesti 2 -3 minute, in apa clocotita. Îl scurgi si toci marunt, amesteci cu sare si piper.

Separat, amesteci ouale cu smantana si 50 g cascaval. Pastrezi restul de cascaval pentru presarat deasupra.

Pe o planseta intinzi aluatul si asezi intr-o tava tapetata, acoperi si marginile formei. Îl intepi cu furculita si pui umplutura. Dam la cuptor. Inainte sa se rumeneasca, scoatem tarta si presaram cascavalul si punem pe deasupra ouale intregi. Dam la cuptor pana se fac ouale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu spanac si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton