Aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 9449 vizualizari

 

Pentru ca tot e sarbatoare si e Sf. Maria am pregatit si niste aperitive ,iar pitici mei au fost tare incantati............

 

INGREDIENTE

  • Gogosele:
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 125 g faina
  • 1/2 lingutrita sare
  • Umplutura:
  • crema de branza -Philadelfia (1 cutie 250g)
  • salam 150 g
  • sunca  pui 100g
  • Decor:
  • Maioneza 2 linfuri
  • rosie 1/2
  • patrunjel verde
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

Se pune apa cu uleiul sa fiarba impreuna cu sarea. Cand apa fierbe se pune faina si se ia de pe foc, se amesteca foarte bine. Se pune cate un ou intreg, pe rand si se omogenizeaza bine pana se incorporeza bine ouale.

Se pun cu spritul sau cu o punga taiata la colt in tava , sub forma rotunda. Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 250 grade, focul trebuie sa fie foarte puternic altfel nu raman goale inautru.

Umplutura:

Se poate face din orice compozitie

Se amesteca bine crema de branza cu salamul si sunca taiate foarte marunt.

Se taie gogoselele in doua si se umplu cu compozitia de branza

Se decoreaza dupa bunul plac ,eu am pus maioneza ,rosie si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara salata de Icre proaspete de crap reteta simpla si gustoasa