Aperitive festive

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2017 | 5507 vizualizari

 

Bărcuţe cu brânză, ridichi-flori de cireş, castraveţi sculptaţi, toate menite să îi încânte pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sărbătoare în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 roşie
  • 2 castraveţi
  • 1 ardei
  • 1 legătură ridichi
  • măsline negre şi kalamata
  • frunze de ceapă verde
  • 150 g brânză de vacă
  • un cub de unt
  • 1 ceapă mică albă
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive festive:

 

Speli legumele.

Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.

Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.

Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.

Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.

Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.

Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.

 

Pofta Buna!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive festive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza