Aperitive reci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2013 | 41809 vizualizari

 

Daca tot aveam de toate prin frigider am profitat si am creat mici gustari reci, dragalase si cu ceva branzica fina de la Delaco...Sunt grozave mai ales daca aveti musafiri la masa si in plus se fac foarte repede. Astea le-am pregatit pentru ieri, insa astazi am mai facut si altele cu niste carnaciori, miez de lapte, o sa le vedeti in ultima poza! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii sunca de praga
  • 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco)
  • 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco)
  • 1/2 castravete verde
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive reci:

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase.
Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval, iar sunca praga, iar doua felii cascaval si acoperim cu ultima felie de sunca.
Presam usor cu mana, indepartam marginile, apoi cu un cutit bine ascutit taiem patratele.
Peste feliile de castraveti punem cate un patrat din sunca cu cascaval apoi cate o bucata de aperifrais.
Infingem cate o scobitoare in fiecare sa le fixam.
Le dam putin la rece apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive reci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval