Ardei capia decojit

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 9106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei capia
  • 250 ml otet
  • 500 ml apa
  • 1/2 lingura sare
  • 3-4 linguri zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia decojit:

1. Ardeii se scoc in cuptor sau direct pe flacara,se pun intr-un vas cu apa rece si se curata de pielite,cotor si seminte.
Din apa,sare,zahar si otet se prepara lichidul care se pune peste ardeii asezati in borcane.Capacele se infileteaza si borcanele se fierb 20-25 min la bain marie,apoi se pun in paturi si se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia decojit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:28

Vai ce bine arata si de astea as face tu ai fost o harnicuta la pus pe iarna mai rar asa ceva toate furculitele pt retetele tale

Pasiune pentru bucatarie 1

26.09.2010, 14:29

multumesc silvia,esti draguta

mena29 1

27.09.2010, 08:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]