Ardei iuti dulci acrisori

de Laly in Conserve, 9 Sep 2011 | 10416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic picant fix Dulce-acrisor de la Dr Oetker
  • 1,750 ml apa
  • 300 ml otet 9%
  • 150 gr zahar
  • ardei iuti

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti dulci acrisori:

Se spala ardeii si se pun la scurs.Borcanele le spalam si le punem la uscat in cuptorul preincalzit intr-o tava,cu usa intredeschisa.Preparam solutia conform indicatiilor de pe plic.Dupa ce fierbe 5 minute,mai putem adauga zahar sau otet dupa gust.

Turnam compozitia fierbinte in borcane (vom pune un cutit de inox su borcane,pentru a nu crapa),apoi le sigilam bine.Dupa racire se depoziteaza borcanele in camara.Sunt deliciosi.

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti dulci acrisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati cu miere de albina