Ardei pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 6350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 200 gr faina
  • 50 gr parmezan
  • sare
  • lapte ( cat cuprinde )
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pane:

Ardeii ii taiem in doua pe lung, indepartam cotorul,curatam de nervuri si seminte si ii spalam .

Separat amestecam intr-un bol  faina,laptele,parmezanul si potrivim de sare .Cantitatea de lapte depinde de tipul de faina folosit .Trebuie sa obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite .

Punem ulei la incins intr-o tigaie la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins bine luam ardei , ii trecem prin compozitia cu parmezan si ii punem la prajit pe ambele parti . 

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .

Se servesc calzi sau reci , ca aperitiv sau alaturi de o portie de carne sau cartofi .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]