Ardei scazuti cu sos de rosii

de mimmi in Porc, 1 Oct 2010 | 19205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei
  • 250 ml suc de rosii
  • 0,5 kg rosii
  • 3 cepe
  • 800 g carne tocata amestec
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • 3 linguri piper,sare,boia
  • foi de fafin
  • 2-3 linguri de zahar
  • marar
  • frunze de patrunjel
  • ulei
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei scazuti cu sos de rosii:

Se spala ardeii,se curata de cotor si se umplu cu urmatoarea compozitie:carnea tocata se amesteca cu oul,orezul,sare,piper,boia si marar.

Sosul:Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei,se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii,sare piper,foi de dafin,zaharul.Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii,se lasa la fiert.Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa,se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei scazuti cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

02.10.2010, 20:00

mmmmmmm imi dai si mie unu mic???

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:04

si eu vreau 1

mimmi 1

04.10.2010, 15:10

Va servesc cu drag pe toate!Gaby, te astept cu impresii sa imi spui daca ti-a placut sosul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]