Ardei si rosii umplute

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Dec 2010 | 5416 vizualizari

 

O reteta de care nu ma satur niciodata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 5 rosii maricele
  • 2 rosii mici
  • 1 kg carne de porc tocata
  • 150 gr orez
  • 3-4 cepe
  • 200 gr pasta de tomate
  • condimente (cimbru, sare, piper)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii.

Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate.

Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii de rosie drept capac.

Le-am asezat intr-o oala, am adaugat 100 gr pasta de tomate, sare si apa cat sa acopere legumele.

Le-am lasat pe aragaz la foc potrivit aproximativ 1 ora si jumatate.

Pentru servire noi am facut separat un sos din pasta de tomate, condimente, 2 linguri de apa si 1 lingura de faina. De asemenea, am servit si cu smantana proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]