Ardei umplut

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2015 | 3265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 12 ardei
  • o ceapa mare
  • o ceasca de orez
  • cimbru, sare, piper
  • sos: 2 linguri bulion + 2 linguri faina + o lingura rasa zahar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am spalat ardeiul, l-am curatat de cotor si seminte si l-am umplut cu amestecul de carne tocata, cimbru, sare, piper, orez si ceapa tocata. I-am pus int-o cratita si am umplut cu apa sa treaca de ei. I-am lasat sa fiarba 45 min.

Am amestecat faina, bulionul, zaharul si un polonic de apa de la ardei, apoi am pus sosul peste ardei si am amestecat incet pe langa ei, sa se lege sosul.

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat. 

TIPS-URI

1

Orezul l-am lasat in apa la inmuiat o jumatate de ora.

2

Ardeii se pot scoate cand se adauga sosul si se pun apoi in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ficatei de pui cu sos de ceapa si rosii